top of page
onderhoud natuursteen

Polijsten van natuurstenen vloeren door Home innovation … een slimme aanpak voor uw stenen vloer

In een mum van tijd weer een en al glans

Home innovation doet uw oude natuurstenen vloer, graniet, marmeren vloer, travertin of blauwe hardsteen weer schitteren. Door uw stenen vloer te polijsten, verdwijnt dofheid en lijkt het alsof uw vloer nog maar net gelegd is. Met een boenmachine zorgen we voor een glimmend en glanzend resultaat. Ook kleine krasjes worden op die manier verwijderd.

We gaan behoedzaam te werk, in drie stappen:

  1. We reinigen en schuren de vloer met een grove diamantpad. We openen de structuur van de steen en verwijderen kleine krassen.
     

  2. Met een middelgrove pad sluiten we de structuur van de steen opnieuw.Hij wordt minder poreus en krijgt een glanzende uitstraling.
     

  3. De fijne pad, ten slotte, herstelt het glanzende effect van de steen helemaal. Door vaak of minder vaak te polijsten in deze fase, kunnen we de glansgraad van uw steen perfect bepalen.

U bent woonachtig in West-Vlaanderen en wilt uw oude stenen vloer herstellen in al zijn glorie? Dan is Home innovation uw expert! Onze realisaties leveren het bewijs.

Heeft u houten vloeren in huis en moeten zij nodig opgeknapt worden? Ook daarover bent u bij Home innovation in Oostende aan het goede adres!

bottom of page