top of page
onderhoud van parket

Wij geven (praktisch) iedere vloer uit hout zijn natuurlijke charme terug

Hout is duurzaam mooi

Het grote voordeel van een houten vloer is dat die in het geval van vlekken, zichtbare krassen,  slijtagesporen of oneffenheden, bijna altijd opgeknapt kan worden door schuren. Ook als u een haard wilt verwijderen, kamers gaat veranderen of uitbreiden, vernieuwen wij de vloer voor u. En zelfs als uw parket zwaar beschadigd is, bijvoorbeeld door brand- of waterschade, kunnen we ervoor zorgen dat de glans van uw parket volledig hersteld wordt. We kunnen namelijk ook planken vervangen en zo weer een intacte houten vloer creëren die er als nieuw uitziet.

Hoe gaat Home innovation te werk?

Eerst schuren we minder dan een millimeter van de toplaag af om de resterende vernis, putten, deuken, krassen en andere onregelmatigheden uit het parket te verwijderen. De natuurlijke structuur van de plankenvloer komt zo weer tevoorschijn.

U kiest een nieuwe kleur en bescherming voor de afwerking en wij oliën de houten vloer in en/of waxen die. Daarna brengen we de beschermlaag aan met vernis of (gekleurde) olie.

Home innovation uit Oostende biedt professionele afwerkingsmethodes en een onderhoudsservice met kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Wij geven uw vloer zijn unieke karakter terug!

Benieuwd naar ons vakmanschap voor houten vloeren? Bekijk dan onze realisaties.

Heeft u natuurstenen vloeren liggen die ook een grondig onderhoud kunnen gebruiken? U leest er op de volgende pagina meer over.

bottom of page